skip to Main Content

WELKOM
Voor een professionele en persoonlijke begeleiding van je zwangerschap, bevalling en kraamtijd ben je van harte welkom bij Verloskundigen Praktijk Roermond en Echocentrum Midden Limburg.

Wij zijn een groepspraktijk in het centrum van Roermond en gevestigd in het Laurentius Ziekenhuis. Wij verzorgen spreekuren op onze praktijk in Roermond en in het gezondheidscentrum in Herten. Tevens maken wij alle medische echo’s in ons Echocentrum Midden Limburg. Rust, tijd en aandacht voor jou en je partner staan bij ons voorop.

Ben je zwanger?
Maak dan een afspraak voor de eerste controle, we maken dan meteen een echo. Je kan ons ons bellen of meld je online aan. Bel ons ook als je (bijzondere) wensen of vragen hebt.

Echocentrum
Alle medische echo’s, ook de 20 weken echo, worden bij ons in de praktijk gemaakt. In ons team zijn twee verloskundigen gespecialiseerd als echoscopisten. Belangrijk vinden wij de tijd, uitleg en aandacht tijdens het  echo onderzoek.

Wil je graag zwanger worden?
Dan kun je ook bij ons terecht voor het kinderwensspreekuur. Het is belangrijk om je goed voor te bereiden op een eventuele zwangerschap. Tijdens het kinderwensconsult stellen wij eventuele aanwezige risicofactoren vast, geven advies over gezond leven en zwanger worden.

Anticonceptie?
Tevens verzorgen wij anticonceptiespreekuren. Na de bevalling bespreken we welke vorm van anticonceptie het beste bij je past. Zonodig schrijven we anticonceptie voor en kunnen we een spiraal of implanon plaatsen.

Back To Top